Ei ole kuvaa, kun olin jo syönyt kaiken ennen kuin ehdin kuvata.

Nää suikaleet voi syödä syödä riisinuudelien kans. Laita kattilaan vettä, sinne wok-rehuja, ja sit kun kiehuu niin valmista ne nuudelit paketin ohjeen mukaan
Tai sit niistä suikaleista voi tehdä nugetteja.

 

Eli ne soijasuokalejutskat:

- soijasuikaleita
- öljyä
- mausteita: broilermaustetta, vähäsen paprikaa, vähäsen savupaprikaa, currya reippaasti. Joitain pippureita ja -juustokuminaa. Soijakastiketta semisti
-.Hesen valkosipulikastiketta, jos tahtoo. Tai sit vaihtoehtoisesti maapähkinävoita 1 rkl.


- Lykkää soijasuokaleet pannulle öljyyn. Pyörittele kunnes kaikki tasaisesti öljyssä, sit heitä kaikki mausteet ja pyörittele lisää. Paista kunnes sopivan tuntuista. Lisää Hesen valkosipuli, paistele vähäsen aikaa. Lisää vettä. (vaihtoehtoisesti skippaa valkosipuli, mutta lisää maapähkinävoita samaan aikaan veden kanssa.) Anna veden imeytyä, kunnes suikaleet ovat kypisä. Lisää vettä jos tarvitsee.

Sit ne nugetit:

Yllä valmistetut suikaleet joko a) Pyöritellään korppujauhois ja... paistetaan pannulla öljyssä? Ei hitto näistä tulee rasvasii :D
tai B) pyöritellään jossain sopivassa mausteisessa taikinassa ensin, tyyliin kikhernejauhoja + vettä + mausteita tms. Tai hesen valkosipuli? Tällöin älä laita valkosipulikastiketta suikaleisiin maustovaiheessa.

Määriä ei tosiaan oo, kun kokkaan aina fiiliksellä. :/